CATEGORÍAS: El paisatge és un fingidor, Maresme, mediança, objectes situats, paisatge, roba

ETIQUETAS: , , , , ,

Pensament Paisatger

barret-riera-sant-pol-dalt-72

1

El pensament paisatger es produeix quan anomenem el paisatge de forma que que el paisatge també ens pugui anomenar a nosaltres, aparegui com una força invisible enredant les nostres comèdies i s’embarbussi embardissant els enigmàtics camins de les llegendes.2

El pensament paisatger obre l’entrada d’una cova que amaga un gran llac on s’hi veu reflectida una muntanya a dins de la muntanya. I què és una muntanya sinó el reflex de la cova còsmica?

El paisatgers del pensament poden, de tant en tant, trobar que els seus somnis apareixen en el paisatge i el completen.

  1. “El  pensament paisatger”. Barret del Lluís reapareixent  entre les canyes de la Riera de Sant Pol set anys després de la seva desaparició.
  2. Agustin Berque,  geògraf orientalista, divideix les cultures entre les que tenen paraules específiques per descriure la bellesa del paisatge i les que no. Entrevista a Mètode, estiu 2008→.

Leave a comment:

actuació barret Body-Weather camí Canvi_Climàtic cartel·la dansa diagènesi drama El Dorado escenari Fûdo-Sei Humbold inconscient llocs enllocats mar mirada natura No man's land núvol paisatge pedra picar punt cec riera Sant Pol de Mar somnis sorra Svejk Tempestatibus Corpus Terrain vague tradicció