CATEGORÍAS: El paisatge és un fingidor, llocs enllocats, paisatges

ETIQUETAS: , ,

LLOCS ENLLOCATS

pera-lloca-punt-negre-72

1


Hi ha llocs enllocats, tocats com una fruita massa madura. Llocs sobreexcitats de terra lloca, encobridora. Paisatges en despaisatge, que es van desfent per dins fins que es podreixen2.

Com es mor un paisatge? Es van trencant els fils que ajuntaven les parts més allunyades, es perden insospitades relacions entre éssers estranyíssims, aparentment incompatibles, que ja no sabran com trobar-se. Les coses es parlaven les unes a través de les altres en un murmuri constant però un dia les veus es queden encallades repetint-se i cada cosa només es diu a si mateixa, quequejant. Veient-ho des de fora diríem que no ha passat res però, des de dins, tots els racons semblen l’escena d’un crim.

  1. Pera lloca.
  2. «Terrain vague», «no man’s land», llocs enllocats.

One Response to this post

  1. Ramon Gabarrós Cardona Says:

    Paisatges despaisejats, relacions trencades de coses i persones, venes seques que ja no bombegen, tot calla. Buidor: com l’escena d’un crim.

Leave a comment:

actuació barret Body-Weather camí Canvi_Climàtic cartel·la dansa diagènesi drama El Dorado escenari Fûdo-Sei Humbold inconscient llocs enllocats mar mirada natura No man's land núvol paisatge pedra picar punt cec riera Sant Pol de Mar somnis sorra Svejk Tempestatibus Corpus Terrain vague tradicció