CATEGORÍAS: drama en lloc, El paisatge és un fingidor, Maresme, mediança, paisatge

ETIQUETAS: , , ,

Drama en lloc

maresme-mati-tren-b-72

1
Com parlen els llocs? Els identifiquem amb un escenari en el qual hi actuem nosaltres però els llocs i els cossos s’interpenetren contínuament, són inseparables. No hi ha actor i escenari, només la metamorfosi de l’un en l’altre representant el “drama en lloc”. Interpreten una èpica del paisatge, el drama entre memòria i erosió,  sediment i oblit, la lluita mortal entre l’actor i l’estàtua. Qualsevol moviment mou una altra cosa: el vent  desfulla una rosella i s’emporta una formiga.  Qualsevol cosa serà moltes altres coses que seguiran movent-se fins a la diagènesi. Si teniu prou paciència per trobar la formiga que estava dins de la rosella  i la torneu al seu camí sentireu com el paisatge parla.

Fa molts anys que el vent ens arrossega, un dia retornarem al nostre formiguer i potser el trobarem buit però sabrem què volen dir les formigues.

  1. “Drama en lloc”. Vista de la Platja de Badalona des del tren. Si cadascú interpreta un lloc en si mateix, el “drama en gent” es torna un “drama en lloc”→.

Leave a comment:

actuació barret Body-Weather camí Canvi_Climàtic cartel·la dansa diagènesi drama El Dorado escenari Fûdo-Sei Humbold inconscient llocs enllocats mar mirada natura No man's land núvol paisatge pedra picar punt cec riera Sant Pol de Mar somnis sorra Svejk Tempestatibus Corpus Terrain vague tradicció